Servicii

Firma de contabilitate Clerk.md vine în sprijinul vostru și vă oferă servicii în pachete personalizate în funcție de preferințele fiecărui client.
Principalele servicii oferite de firma noastra de contabilitate sunt:
1) Consultanță fiscală
În contextul actual în care complexitatea și numeroasele modificări legislative suferite de Codul fiscal au un impact major asupra unei societăți comerciale.Clerk Inc Srl asigură o bună gestionare a riscului fiscal și o stabilire optimă a taxelor și a sumelor care trebuie achitate către stat.
2) Salarizare și personal
Serviciile de salarizare pe care le oferim acoperă întreg spectrul de necesități și probleme de personal pe care un angajator le poate întîmpina în relația cu proprii salariați.
3) Evidență contabilă
Oferim servicii contabile complete și întocmirea situațiilor financiare pentru toate tipurile de societăți comerciale. O evidență corectă și completă a tuturor documentelor contabile asigură o imagine fidelă a afacerii și permite luarea celor mai bune decizii de management. Servicii de contabilitate adaptate afacerii tale.
4) Consultanță în business
Prioritate în serviciile noastre este întotdeauna profitul clientului. Prin profit un business se deosebește de altul, un business evoluează și se dezvoltă, profitul este punctul central și echilibrul financiar al oricărei activități.