Despre

Clerk Inc SRL este formată din experți contabili și economiști  cu experiență și oferă servicii complete de contabilitate și consultanță financiară pentru companiile din Republica Moldova. Scopul nostru este de a înlocui un întreg potențial departament contabil și de resurse umane pe care l-ați angaja în cadrul companiei și totodată să vă asigure confortul și liniștea lucrului bine făcut.
Totul a început de la ideea de creare a unei companii de contabilitate altfel decît toate celelalte. Un furnizor de servicii care să lucreze în și pentru interesul clientului, cu o echipă care să ofere clientului libertatea de a face ceea ce îi place, fără să își bată capul cu partea financiar – contabilă.
Clerk Inc SRL se remarcă prin profesionalism, promptitudine și excelență. De fapt, însăși temelia acestei firme de contabilitate are la bază satisfacția deplină a clientului. Lucrăm cu clientul, pentru și în interesul acestuia. Toți clienții noștri sunt importanți pentru noi. Compania noastră tratează fiecare client individual cu aceeași grijă și atenție indiferent de genul de activitate sau de cifra de afaceri.
Acestea fiind spuse, cred că aveți deja conturată în minte o idee cît se poate de clară despre valorile și idealurile noastre. Sperăm că oferindu-vă posibilitatea de a cunoaște detalii „din culisele” afacerii noastre, am reușit să vă expunem transparența și deschiderea noastră către o colaborare bazată pe încredere și respect reciproc care să favorizeze ambele părți.
Totodată suntem foarte preocupați să evoluăm, să îmbunătățim produsele și serviciile noastre constant și apreciem, încurajăm sugestiile clienților, care ne sunt ghid în tot ceea ce facem.